Grafische vormgeving en fullservice-bureau

leenMPM Design is een grafisch fullservice-bureau, gevestigd in Nederhorst den Berg. Het is opgezet en wordt gerund door Marlene Mulder, met meer dan 25 jaar ervaring in grafische vormgeving. U kunt bij MPM Design terecht voor de meest uiteenlopende kleine en grote opdrachten: van het aanpassen van een visitekaartje tot de ontwikkeling van een complete (nieuwe) huisstijl met alles erop en eraan. De bedrijven van de opdrachtgevers van MPM Design variëren van MKB+ tot eenmanszaken.

Naast het reguliere huisstijl-drukwerk verzorgt MPM Design ook andere uitingen zoals direct-mail, flyers, advertentiecampagnes, gevelbelettering en bestickering, spandoeken, vlaggen en posters, bedrukte kleding en kantoorbenodigdheden, tassen en ander verpakkingsmateriaal en natuurlijk een passende website!

Door ruime ervaring als bladmanager en art-director van vele magazines is ook de complete vormgeving en productie van B2B en B2C-magazines bij MPM Design in vertrouwde handen.

MPM Design verzorgt niet alleen de grafische vormgeving en het ontwerp, maar regelt ook de complete productie en levering en indien gewenst verspreiding van uw drukwerk, reclame-uitingen en uw website. Van concept tot tastbaar product: u heeft er geen omkijken naar!

De kracht van MPM Design

De persoonlijke service, de snelheid en een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding zijn de kracht van MPM Design. Er is altijd direct contact tussen opdrachtgever en vormgever, zonder tussenkomst van een account-manager. Op deze manier gaat er geen tijd verloren en verdwijnt er niets belangrijks bij een ‘overdracht van informatie’ tussen de meerdere personen.

De continuïteit van de werkzaamheden is gewaarborgd door een stevig netwerk van samenwerkende bedrijven, waaronder drukkerijen, fotografen, tekstschrijvers en andere grafisch vormgevers.

Contact?

Elke opdracht is uniek, die begint met goed luisteren...

en eindigt met een ontwerp waarvan de opdrachtgever zegt ‘Hé, ja…!’.
Contact?