Een DesignCheck…Past de uitstraling van uw bedrijf nog bij u?

Wat is een DesignCheck?
Uw klanten komen niet binnen als ze een entree met afgebladderde verf zien, of etalages met gebroken glas…. Uw huisstijl en uitstraling heeft, evenals uw ‘echte’ voordeur, periodiek onderhoud nodig. Heeft u uw logo en huisstijl al lang geleden laten ontwerpen en er daarna eigenlijk niet meer met een frisse blik naar laten kijken? Kijkt u nog nauwelijks om naar uw website? Gaat u er nog steeds van uit dat ‘aanwezig zijn’ voldoende is? Weet u zeker dat u zo geen klanten en dus omzet misloopt?

Een  huisstijl en website zijn marketingmiddelen, waarmee u communiceert met potentiële afnemers. De uitstraling moet goed zijn, de werking van de site moet in orde zijn en de informatie prikkelend.

MPM Design en Buurman Schrijfwerk geven uw huisstijl en uitstraling een complete onderhoudsbeurt in vormgeving en tekst!
Wij passen, na een grondige inventarisatie, de uitstraling van en informatie op uw uitingen en website aan naar de wensen en eisen van deze tijd.

Weet u niet of het tijd wordt voor een DesignCheck?
Stel uzelf eens de volgende vragen: Past mijn logo nog bij mijn bedrijf en bij mijn doelgroep? Is de huisstijl fris en uitnodigend? Ziet mijn site er uitnodigend, rustig en overzichtelijk uit? Beantwoordt de homepage direct de belangrijkste vragen die ik als klant zou hebben? Word ik nieuwsgierig en wil ik meer weten? Is de informatie van de site relevant, kort en krachtig en vooral ‘up to date’? (Niets jaagt klanten immers zo snel weg dan oude acties en oud nieuws)  Kan ik mijn bedrijf makkelijk vinden via zoekmachines en zoektermen of is het grotendeels toeval?

Hebt u een aantal vragen met ‘Nee’ beantwoord? Wij helpen u er een ‘Ja’ van te maken.
Met een analyse, een gesprek over uw wensen, een fris ontwerp en heldere teksten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact?

Wordt het tijd voor een frisse blik op uw huisstijl en uitstraling?

Die werpen wij graag!
Contact?